GR2022DH

Samen Actief Sr. maakt kandidatenlijst bekend

Den Helder – Samen Actief Sr. heeft vrijdag de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart bekendgemaakt. Dat Nico de Vos de lijsttrekker is, was al bekend. Op 2 staat Carla van Driesten en achter haar volgt Marinus Vermooten. De lijst telt in totaal elf namen.

“We gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit”, verklaart de partij de relatief korte lijst. “Kwaliteit is wat de Helderse bevolking nodig heeft. Geen loze kreten, maar oplossingen.” Volgens de partij is de kennis en kunde van de kandidaten “een juiste afspiegeling van de inwoners van Den Helder en hun ideeën op de belangrijke en minder belangrijke onderwerpen”. Het motto van de partij is “Iedere inwoner telt mee!”.

Kandidatenlijst
1. Nico de Vos
2. Carla van Driesten
3. Marinus Vermooten
4. Ron Meijering
5. Glen Krab
6. Marijke Verbeek
7. Gerard van Essen
8. Nermin el Lile
9. Peter Daniels
10.Hennie Mast
11.Marty Driehuis

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

4 reacties

 1. Voor wie overweegt te stemmen op dit sneue clubje: teleurstelling zal uw deel zijn. En wie besluit om zijn stem dan maar uit te brengen op een andere Helderse partij die net zo schaamteloos dingt naar de gunsten van de kiezer: het is niks, wordt niks en zal ook nooit iets zijn. Zolang iedereen iedere vier jaar plichtsgetrouw zijn stem blijft uitbrengen, en de democratie dus kennelijk goed functioneert, zal er ook nooit iets veranderen. Daarom mijn oproep: stem dit jaar niet en zet de heren en dames politici in hun hemd! Wellicht dat er dan een lichtje gaat branden….

 2. Precies dictatuur daar moeten we naar toe dat kiezen leidt tot niets. Anarchie ieder voor zich en de duivel voor ons alle. Ik heb nog nooit zulke wijze woorden gelezen. Start aub de niet kiezen partij en ik stem op u.

  1. Ik pleit niet voor een dictatuur, maar als u de voorkeur geeft aan deze bestuursvorm, kies voor de Seniorenpartij, waar ene heer Duijnker alle touwtjes in handen heeft en geen medebestuursleden naast zich duldt. Hij vormt de perfecte belichaming van wat een dictator is. Binnen zijn eigen kleine rijkje, dat wel, maar toch….
   Wat er momenteel gebeurt op het poltieke vlak – met al die afscheidingen, overstappende politici en nieuwe partijtjes die als paddenstoelen uit de grond schieten, is toch zeker een aanfluiting voor de plaatselijke democratie? Laat ik het zo zeggen: de kiezer, waar het uiteindelijk om draait, wordt hier niet vrolijk van. Die wendt zich uiteindelijk gedesillusioneerd af van deze gang van zaken. Zo helpt de democratie zichzelf om zeep….

   1. @GH: ik ben bang dat u hier de spijker op z’n kop heeft geslagen.

    De Helderse politiek is een puinhoop geworden.

    Een watertoren die door een aannemer in beslag wordt genomen omdat de gemeente de rekening niet betaalt.

    Een gemeente die miljoenen investeert in een nautisch monument om er vervolgens een gemeentehuis van te willen maken dat nautische werkzaamheden onmogelijk maakt.

    Een binnenstad die af wordt gebroken om er een park van te maken.

    Van de ene op de andere dag het aantal ondergrondse afvalcontainers in een wijk halveren in de hoop dat de burger zijn afval beter gaat scheiden.

    Een parkeergarage midden in het centrum waar openlijk drugs wordt gebruikt en verhandeld; vernielingen aan worden gericht; vuurwerk af wordt gestoken; waar zwervers pissen slapen en wat al niet meer.

    Een iconische vuurtoren met monumentale status uit de 19e eeuw zodanig laten verpauperen dat afbraak de enige optie is.

    De lijst is eindeloos.

    Wat De Speld met de “Partij tegen de Burger” als persiflage neer zet; gebeurt hier in het écht & al jaren lang.
    (Melle zou zich kapot lachen als hij hier eens kwam kijken!)

Back to top button
%d bloggers liken dit: