Cultuur/NatuurSchagenUitgaan

Anna & Irma in Cultuurkerkje Oudesluis

Advertentie:

Oudesluis – Het muzikale duo Anna en Irma brengt zaterdag 22 februari een avondvullend programma in het Cultuurkerkje Oudesluis, aan de Noorderweg 14A. Zij begeleiden zichzelf op piano en gitaar.

In deze voorstelling zingen zij muziek van hun persoonlijke helden, er komen nummers langs van Queen, Amy Winehouse, Boudewijn de Groot en Brigitte Kaandorp. Tussen de nummers door vertellen ze ook nog “hun verhaal”, met hier en daar een grap en een grol.

Het begint om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur, de kosten zijn €15,00, met inclusief koffie of thee bij binnenkomst. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de ingang of te reserveren via www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button