Den HelderUitgaan

Buik en Baby Bazaar in Hotel Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Voor de vierde keer wordt zondag in Hotel Den Helder de Buik- en Baby Bazaar gehouden. Zorgverleners, zorgprofessionals, ondernemers, profit en non-profit organisaties gerelateerd aan de geboortezorg presenteren zich samen op één middag, op één plaats.

Een divers aanbod dus. Enthousiaste personen die met liefde hun vak uitoefenen en de cliënt hier graag bekend mee willen maken. Aan geboortezorg gerelateerde professionals die werkzaam zijn in Den Helder & Regio, maar ook diverse bedrijven/organisaties van binnen en buiten Den Helder zijn aanwezig.

Oriënteren, investeren, leren en amuseren. Maak een ronde langs de standhouders, allen opgesteld in de rustieke binnentuin van Hotel Den Helder. Zwangerschap, geboorte en zorg. Aangifte doen, hielprikje, gehoorscreening en wat is de rol van de kraamverzorgende en de verloskundige? Bevallen in het ziekenhuis? De dames van de Noordwestziekenhuis groep vertellen er alles over.

Kleding
Voeding speelt zowel voor, tijdens als na de zwangerschap een belangrijke rol voor moeder en kind. Food and Advice geeft voorlichting. Shoppen? Op de Bazaar is de meest hippe kleding en accessoires voor zwangeren en baby’s te koop.

Iets personaliseren; laat de naam van de kleine borduren, ter plekke te maken of te bestellen; In de mobiele fotostudio maken ze de allermooiste foto’s. Goodybag? Wash bag! Voor (zwangere) buiken & baby’s heeft de Bazaar een royale hoeveelheid waszakjes gevuld met handige artikelen klaar liggen (op is op).

Peuter/kleuter
Is de baby inmiddels al een peuter/kleuter? Ook die ouders zijn hartelijk welkom op de Bazaar. De kinderopvang heeft deze middag leuke/leerzame activiteiten voor hen. Nog energie over? Deze kunnen de kinderen kwijt bij Turnlust, gym voor alle leeftijden. Vlak daarnaast is een gezellig zitje gecreëerd waar bezoekers kunnen genieten van een drankje.

Bovenstaande is slechts een greep uit het aanbod dat te vinden is op de Bazaar. Entree en parkeren zijn gratis! De Bazaar is geopend op 9 februari van 12.00 tot 16.00 uur in Hotel Den Helder aan de Marsdiepstraat te Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button