Hollands KroonUitgaan

Zaterdagavondbingo in Dorpshuis Hippolytushoef

Hippolytushoef – De Dörper Activiteiten Sociëteit (de D.A.S.), houdt 8 februari een zaterdagavondbingo in Dorpshuis Hippolytushoef.

Volwassenen kunnen van 20.00 tot 22.30 uur bingo spelen aan de Kerkhofsteeg, waar ze (geld)prijzen kunnen winnen. Bij meer dan 40 of 60 deelnemers worden de (geld)prijzen verhoogd. De deelnemers kunnen zich helemaal op de bingo concentreren, in de zaal is bediening, waardoor niemand op een droogje hoeft te zitten.

De volgende bingoavonden zijn op zaterdag 21 maart, 18 april, 9 mei, 13 juni, 12 september, 10 oktober, 14 november, en 12 december.

In de zomermaanden wordt op twee avonden een bingo gehouden op donderdag, waarbij toeristen ook welkom zijn, dat wordt gehouden op 16 juli en 13 augustus. Meer informatie op de website van het Dorpshuis: www.dorpshuis-hippolytushoef.nl of via de mail: dassecret@quicknet.nl

Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button