Hollands KroonUitgaan

Zaterdagavondbingo in Dorpshuis Hippolytushoef

Advertentie:

Hippolytushoef – De Dörper Activiteiten Sociëteit (de D.A.S.), houdt 8 februari een zaterdagavondbingo in Dorpshuis Hippolytushoef.

Volwassenen kunnen van 20.00 tot 22.30 uur bingo spelen aan de Kerkhofsteeg, waar ze (geld)prijzen kunnen winnen. Bij meer dan 40 of 60 deelnemers worden de (geld)prijzen verhoogd. De deelnemers kunnen zich helemaal op de bingo concentreren, in de zaal is bediening, waardoor niemand op een droogje hoeft te zitten.

De volgende bingoavonden zijn op zaterdag 21 maart, 18 april, 9 mei, 13 juni, 12 september, 10 oktober, 14 november, en 12 december.

In de zomermaanden wordt op twee avonden een bingo gehouden op donderdag, waarbij toeristen ook welkom zijn, dat wordt gehouden op 16 juli en 13 augustus. Meer informatie op de website van het Dorpshuis: www.dorpshuis-hippolytushoef.nl of via de mail: dassecret@quicknet.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button