Den HelderHollands KroonJeugd

Meeste scholen maandag gesloten

Den Helder – De meeste scholen zijn maandag gesloten vanwege de weersomstandigheden. De basisscholen in de regio blijven een dagje langer dicht. Het gaat in elk geval om de scholen van Kopwerk, Meerwerf, Sarkon en het speciaal onderwijs.

Ook Scholen aan Zee heeft besloten dicht te blijven. Rond 19.00 uur heeft het KNMI voor de regio code oranje afgegeven. Dit geldt in ieder geval op maandag 8 februari tot 12.00 uur. Het advies luidt: ga niet de weg op. “Daarom zijn alle gebouwen van Scholen aan Zee op maandag 8 februari, de gehele dag gesloten. Ook de noodopvang is gesloten.”

Alle lessen zullen online plaatsvinden volgens het normale rooster. Dit geldt voor alle locaties. Dinsdag 9 februari zullen alle afdelingen van Scholen aan Zee zonder tegenbericht weer open zijn.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button