Cultuur/NatuurHollands KroonNieuws

Concert Roon Staal in Anna Paulowna

Anna Paulowna – De Wieringer zanger Roon Staal treedt op 27 februari op in Hollands Kroon in het kader van zijn Voorjaarstour. Een herkansing: Staal moest zijn Kersttour afgelopen jaar annuleren vanwege de coronamaatregelen.

Het programma bestaat uit enkele bekende covers van Art Garfunkel en Paul Simon zoals ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Help Me Through The Night’ van zijn oom Ede, ‘I Have A Dream’ van Abba en ‘Sailing’ van Gavin Sutherland als ook eigen werken waaronder ‘Promise’, ‘By Her Side’, ‘Als Je Mij Zoekt’, ‘The Garden Of Light’ en ‘Rust In Bewustzijn’.

Roon Staal, neef van Ede Staal, groeide op op Wieringen en zong op 8-jarige leeftijd voor het Michaëlskoor uit Oosterland. Hij zong in verschillende musicals, zoals Les Misérables, Tommy, Rembrandt en Petticoat.

Het intieme concert vindt plaats op 27 februari om 16:00 in de hervormde Kerk van Anna Paulowna. De deuren zijn een half uur voor aanvang geopend. Het concert is corona-proof georganiseerd, kaarten zijn te bestellen via www.roonstaal.com of 06-15403125

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button