112

Ernstig ongeval Callantsoog, fietser gewond (update)

Callantsoog – Een 16-jarige jongen uit Callantsoog werd zondagavond op de Duinroosweg in zijn woonplaats op de fiets aangereden door een personenauto en raakte hierbij zwaargewond. De bestuurder van de auto reed na het ongeval door. Kort daarna hield de politie een 60-jarige vrouw aan op verdenking van het verlaten van een plaats ongeval, zij bleek onder invloed van alcohol te zijn.

Net voor middernacht kreeg de politie de melding van een aanrijding tussen een personenauto en fietser, waarna de auto was doorgereden. Diverse hulpdiensten gingen naar de plek van het ongeval om hulp te verlenen aan het slachtoffer. De jongen werd gestabiliseerd en met ernstige verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Uit onderzoek kon dankzij een oplettende getuige de weggereden auto snel worden gevonden bij een woning in Callantsoog. Hierbij werd een 60-jarige vrouw aangetroffen die onder invloed was van alcohol. Zij werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de aanrijding en rijden onder invloed en is meegenomen naar het politiebureau in Hoorn. Haar rijbewijs werd ingevorderd. Op dit moment zit zij nog vast voor verhoor. De auto is in beslag genomen voor onderzoek.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

Back to top button
%d bloggers liken dit: