Den HelderUitgaan

Drove en Pater Moeskroen naar Julianapop

Advertentie:

Julianadorp – Julianapop heeft met Drove en Pater Moeskroen weer twee nieuwe namen toegevoegd aan de programmering. De kaartverkoop van de dertigste editie start zaterdag 11 februari.

Hoewel Drove in Den Helder wellicht nog niet zo’n bekende naam is, zijn deze Jutters over de grens een graag geziene act op menig dancefestival. Zo debuteerde de formatie in 2022 op Tomorrowland, stonden ze in het voorprogramma van Martin Garrix en spelen ze regelmatig in de Ushuaïa op Ibiza. Met STMPD RCRDS, het platenlabel van Garrix, achter zich staan ze aan het begin van een succesvolle carrière.

Pater Moeskroen is een feestelijke folkband met nummers als ‘Joost’, ‘Roodkapje’ en ‘Laat maar waaien’. Het muziekgezelschap, dat dit jaar hun 35-jarig jubileum viert, speelt op Julianapop krakers uit lang vervlogen tijden, afgewisseld met nieuw materiaal.

Snollebollekes en Bizzey
Eerder maakte de organisatie al bekend dat Snollebollekes, Bizzey, The Euros, Martijn Fischer en JPOP NONSTOP dit jaar spelen op Julianapop.

De kaartverkoop van Julianapop verloopt dit jaar zowel online als offline. Online via de website van de organisatie (11 februari vanaf 10:00 uur) en offline (11 februari van 14:00 tot 16:00) bij de muziektent op het Loopuytpark te Julianadorp. Het gaat om een beperkte oplage fysieke kaarten welke, na de verkoop in de muziektent, vanaf dinsdag 14 februari verkrijgbaar zullen zijn bij Bikestore Julianadorp. Dit gebeurt uiteraard alleen als er nog fysieke kaarten beschikbaar zijn.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button