Hollands Kroon

Gedeelte Brugstraat Middenmeer wordt eenrichtingsweg

Advertentie:

Middenmeer – Op een gedeelte van de Brugstraat in Middenmeer wordt eenrichtingsverkeer ingesteld. Dat heeft het college van de gemeente Hollands Kroon besloten. Het gaat om de parallelweg langs de bouwlocatie van Wooncompagnie.

Het besluit is volgens het college nodig om een verkeersveilige afwikkeling van het verkeer te kunnen waarborgen: “Aan de Brugstraat worden nieuwe woningen gebouwd en het is daarom gewenst om vanaf de Havenkade de Brugstraat op te kunnen rijden, richting de Nijverheidsweg.”

Op de locatie komen 24 nieuwe woningen van Wooncompagnie. Sommige bewoners van deze huizen kunnen straks niet direct vanaf de hoofdweg via de Nijverheidsweg bij hun voorkeur komen, maar moeten achter de huizen langs via de Havenkade gaan. Daar is ook de parkeergelegenheid gesitueerd.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button