112

Motorrijder onderuit op de Ruyghweg

Den Helder – Een motorrijder is maandagavond op de Ruyghweg in Den Helder onderuit gegaan. Hij raakte de macht over het stuur kwijt door nog onbekende reden.

Bij dit eenzijdige ongeval kwam hij hard ten val en de man is onderzocht in een opgeroepen ambulance. Met wat schuurwonden en blauwe plekken is hij er goed van afgekomen. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Over de toedracht is alleen bekend dat de motorrijder net op het gas ging.

De beschadigde motor is op een parkeerplaats achtergelaten, de motorrijder is thuisgebracht. Het verkeer had gedurende het incident enige hinder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. zal wel aan de gevaarlijke weg liggen……

    trouwens: is alleen bekend dat de motorrijder net op het gas ging. “net op het gas” ?

Back to top button
%d bloggers liken dit: