Hollands KroonUitgaan

Ondernemersavond in de Lentetuin

Advertentie:

Hollands Kroon – Ondernemersvereniging Anna Paulowna, gemeente Hollands Kroon en de Ondernemersfederatie Hollands Kroon organiseren 2 maart een ondernemersavond in de Lentetuin. Tijdens de bijeenkomst kunnen ondernemers uit Hollands Kroon kennis en verbinding met elkaar maken.

Gemeente Hollands Kroon telt zo’n 5.000 ondernemers. Ondernemersvereniging Anna Paulowna (OVAP) organiseert al jaren de ondernemersavond bij De Lentetuin voor haar leden. Dit jaar is de gemeente Hollands Kroon medeorganisator. Ondernemersfederatie Hollands Kroon (OFHK) speelt hier een belangrijke verbindende rol in. Door deze bredere aanpak krijgen alle lokale ondernemers de mogelijkheid om kennis met elkaar te maken. “Dat past prima bij ons credo: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”, aldus Monique Broers, voorzitter van de OVAP. “Met deze nieuwe insteek hopen we bij te dragen aan nog meer succesvol ondernemerschap.”

Wethouder economie Robert Leever stipt het belang van de ondernemersavond aan: “Bloeiende bedrijvigheid zorgt voor ontwikkeling, werkgelegenheid en levendigheid in de samenleving”, aldus Leever. “Daar willen we samen met ondernemers aan werken. Daarom is verbinding mét, en tussen hen erg belangrijk voor ons. Op die manier spreek je elkaar makkelijker aan, leer je elkaars taal en beteken je meer voor elkaar.”

Annemarie van Gaal
Tijdens de Ondernemersavond is ook ondernemer Annemarie van Gaal aanwezig. Zij is onder andere bekend van boeken als ‘Succes’, ‘Exit’ en ‘Ambitie’ en programma’s als ‘Dubbeltje op z’n kant’. Van Gaal neemt de ondernemers mee in haar succesvolle ondernemerschap. Daarna gaan de ondernemers actief netwerken rondom de thema’s verduurzaming, subsidies, goed werkgeverschap en lokaal ondernemen. Het doel van de avond is elkaar leren kennen, kennis delen, behoeftes ontdekken en dat alles aan elkaar verbinden.

Alle ondernemers zijn welkom op de Ondernemersavond. Deze vindt plaats op donderdag 2 maart 2023 in het restaurant van de Lentetuin in Breezand. Vanaf 19:30 uur zijn de deuren geopend, om 20:00 uur is het welkomstwoord. Aanmelden is noodzakelijk, er is ruimte voor ongeveer 350 ondernemers. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en het aanmeldformulier terecht op www.lentetuin.nl/ondernemersavond.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button