112Den Helder

Verdachte die ontsnapte na aanhouding nog altijd voortvluchtig, politie vraagt om tips

Den Helder – Een man die gister direct na zijn aanhouding wist te ontsnappen is nog altijd voortvluchtig, dat meldt NH Nieuws. Op het moment dat hij het op een rennen zette was hij al geboeid. Het scenario dat een vriend zijn boeien heeft losgeslepen is zeer aannemelijk. De politie vraagt om tips.

Maandagavond kreeg de politie een melding van huiselijk geweld. Daar aangekomen werd de verdachte gearresteerd, maar wist al geboeid te ontsnappen. De politie ging er meteen achteraan maar zonder succes.

Tijdens de zoektocht ging de politie het huis van een vermeende vriend binnen waar ze een warme slijptol aantroffen. Ondanks dat de handboeien daar niet zijn gevonden, vermoedt de politie wel dat die daar zijn losgeslepen. Van de verdachte en de vermeende vriend ontbreekt nog ieder spoor.
Signalement

Signalement
Via Burgernet is er een signalement van de man verstuurd. Het gaat om een persoon met een grijze trui, een blauwe spijkerbroek en sportschoenen met oranje tinten. De politie vermoedt dat de persoon niet gewelddadig is naar anderen.

Toon meer

NH Nieuws

De bron van bovenstaand bericht is NHNieuws, de provinciale omroep voor Noord-Holland. Zij is mediapartner van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button