112

Twee aanhoudingen na autobrand in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – De politie heeft in het onderzoek naar een autobrand aan de Sparrenstraat in Den Helder in de nacht van dinsdag 19 december 2023 twee aanhoudingen verricht. Het gaat om twee mannen van 22 en 35 jaar uit Den Helder. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de autobrand.

In de nacht van maandag 18 december op dinsdag 19 december 2023 vond omstreeks 01.55 uur een autobrand plaats op de Sparrenstraat in Den Helder. Uit onderzoek blijkt de auto in brand te zijn gestoken. De verdachten zijn inmiddels heengezonden, maar blijven verdachten in het onderzoek. De recherche zet het onderzoek naar de autobrand voort.

Opnieuw autobrand in Den Helder, dit keer in de Sparrenstraat (foto via politie Den Helder).
Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button