Sport

De Vrij opent districtswedstrijden Röhnradturnen

Adverentie
Wethouder de Vrij opent de wedstrijden (DHfoto)

Den Helder – Wethouder Peter de Vrij opende zaterdagochtend de wedstrijd Röhnradturnen voor het district MidWest in sporthal Sportlaan. Zo’n vijftig deelnemers hadden ingeschreven voor deze wedstrijd, maar door ziekte lag het aantal deelnemers toch wat lager. De wethouder kwam graag voor deze opening, in zijn korte toespraak zei hij: “Het is een bijzondere sport en het is toch maar mooi ook in Den Helder!”.

Na de opkomst van de atleten die zich daarmee aan het publiek en de jury presenteerden begonnen de wedstrijden dan echt. Vanuit het district deden teams uit Purmerend, Zaandam en natuurlijk Turnlust uit Den Helder mee. Trainster Lobke doet zelf incidenteel nog wel eens mee aan een wedstrijd in het district maar ze vindt het nu vooral mooi om met de jeugd te werken en haar kennis over te dragen. De wedstrijd bestond uit drie disciplines die door de grote van de Sporthal gelijktijdig afgewerkt konden worden.

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button