Hollands Kroon

Dit jaar weer Swim to Fight Cancer Hollands Kroon

Advertentie:

Hollands Kroon – Komt er een Swim to Fight Cancer Hollands Kroon in 2020? Als het aan de organisatie ligt zeker! Echter versterking van het kernteam is nog welkom. Met als doel om van de Swim to Fight Cancer Hollands Kroon 2020 een nog groter succes te maken dan de eerste editie in 2018.

Wie herinnert zich niet de honderden toeschouwers aan de kant van ’t Oude Veer in Hollands Kroon om de 138 deelnemers aan te moedigen. Op 16 september 2018 sprongen de enthousiaste zwemmers het water van slechts 18 graden in om zoveel mogelijk geld bijeen te zwemmen, luid aangemoedigd door het publiek. Mooie beelden die niet alleen op het netvlies van de zwemmers en toeschouwers staan, maar ook op die van de organisatie. En dan het eindresultaat, maar liefst 80.000 euro werd er voor onderzoekers – die onderzoek doen naar de behandeling van kanker – bij elkaar gezwommen. Wat een prestatie voor zo’n kleine, maar zoals weer eens is gebleken, hechte gemeenschap.

Dat smaakt naar herhaling en zo werd een oproep gedaan naar nieuwe kernteamleden. En met succes, vol trots meldt de organisatie dat in Hollands Kroon in 2020 weer een Swim plaatsvindt. Na vele verzoeken van ‘oud’-deelnemers ging het bestuur van 2018, aangevuld met nieuwe bestuursleden, met de landelijke organisatie om tafel om de mogelijkheden door te nemen. Voordat het echter zover is hebben ze nog wel hulp nodig. Dus: goed in communicatie? Leuk om na te denken over de aankleding van het evenement? Aanmelden om het team te versterken kan via info@hollandskroon.swimtofightcancer.nl.

Kijk ook op de Facebookpagina

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button