GR2022DH

De 107-jarige Annie Lengers stemt Seniorenpartij

Den Helder – Leeftijd is slechts een getal. Dat bewijst de 107-jarige Annie Lengers. Ze woont nog geheel zelfstandig in een appartement van Woningstichting, zit elke dag op de hometrainer en gaat nog graag boodschappen doen of ergens een kopje koffie drinken. Haar stem gaat bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen naar Nancy List van de Seniorenpartij.

“Ik ken haar al heel lang. Ze is sociaal en heeft altijd aandacht voor ouderen. Bij haar is mijn stem in goede handen”, aldus mevrouw Lengers over lijsttrekker Nancy List. List is blij met de steun: “Geweldig dat mevrouw Lengers met haar 107 jaar de Seniorenpartij een warm hart toedraagt.”

Rustig stemmen
Op 16 maart zijn alle stembureaus geopend. Waar deze zich bevinden staat op de website van de gemeente. Op 14 en 15 maart zijn vier stembureaus al geopend, dat zijn: De Vredeskerk, de Kampanje, de Draaikolk en MFC ’t Dorpshuis. In deze vier stembureaus zijn de kandidatenlijsten ook beschikbaar in braille. De gemeente raadt kiezers met een visuele beperking aan om in een van deze stembureaus te gaan stemmen. Bijna alle stembureaus zijn toegankelijk voor mensen met een beperking. Alleen stembureau Buurthuis Centrum en Gymzaal Vogelzand zijn minder toegankelijk.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button