Zakelijk

Ontdek de zorg bij ’s Heeren Loo

Julianadorp – De maand maart staat bol van evenementen waarbij belangstellenden kennis kunnen maken met ’s Heeren Loo. Interesse in een baan in de zorg of gewoon nieuwsgierig? Neem een kijkje bij woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp.

Weten hoe het is om in de gehandicaptenzorg te werken? Tijdens een wandeling met een recruiter van ’s Heeren Loo krijgen belangstellenden in de week van 14 tot en met 17 maart alles te horen. Wie wil kan kiezen voor een wandeling over woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp of langs woningen in Schagen, waar zorgmedewerkers mensen met een licht verstandelijke beperking verder helpen.

Aanmelden kan via https://www.sheerenloo.nl/werken-bij/evenementen/walk-talk-3592.

De “Kom binnen bij bedrijvendagen” is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Een kijkje nemen bij woonzorgpark Noorderhaven? Van harte welkom op donderdag 24 maart. Aanmelden via https://www.sheerenloo.nl/werken-bij/evenementen/rondleiding-over-woonzorgpark-noorderhaven-3597.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button