Den Helder

Zuyderhorn niet langer in beeld voor bewoning door jongeren

Adverentie

Den Helder – Goed nieuws voor de zeven jongeren die met spoed een woning nodig hebben. Op zeer korte termijn kunnen zij een woning huren via de gemeente. Daarmee is vestiging in Zuyderhorn niet langer aan de orde, meldt de gemeente.

Het merendeel van de bewoners van het appartementencomplex Zuyderhorn liet weten liever geen jonge buren te krijgen. “De gemeente heeft deze geluiden serieus genomen en naarstig gezocht naar een alternatief”, aldus een woordvoerster van de gemeente. “Dat is nu gevonden. Over de locatie van de nieuwe huisvesting worden geen mededelingen gedaan uit het oogpunt van privacy.”

Wethouder Tjitske Biersteker-Giljou: “We zijn blij dat we de jongeren nu een thuis kunnen bieden. Ik wens ze toe dat ze in alle rust van hun woning een veilige haven kunnen maken.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button