Hollands Kroon

De mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket gaat weer op pad

Hollands Kroon – De mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket gaat weer rijden. De showroom strijkt zaterdag 11 maart voor het eerst dit jaar neer op het parkeerterrein aan de Molenvaart in Anna Paulowna. Tussen 10:00 en 16:00 uur kunnen belangstellenden terecht met alle vragen over verduurzaming.

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Hollands Kroon. Bewoners kunnen terecht voor gratis advies over het energiezuinig maken van de woning. Maar ook voor informatie over de mogelijkheid van subsidie en financiering.

Kleine maatregelen als het plakken van tochtstrips en het gebruik van ledlampen leveren vaak al een flinke besparing op van energie en geld. Grotere maatregelen, zoals het plaatsen van zonnepanelen en warmtepompen, brengen de energierekening nog verder omlaag. De adviseur van de mobiele showroom weet welke mogelijkheden er allemaal zijn en gaat hierover graag met bezoekers in gesprek. Ook zal er een ervaren inwoner uit de gemeente aanwezig zijn om ervaringen uit te wisselen.

Locaties
Op de website van Hollands Kroon staan de data, tijden en locatie waar de showroom van het Duurzaam Bouwloket langskomt. Wie niet naar de mobiele showroom kan komen maar wel vragen heeft, kan die telefonisch of per mail stellen. Het Duurzaam Bouwloket is bereikbaar via telefoonnummer 072-7433956 en per mail via info@duurzaambouwloket.nl.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button