Den HelderHollands KroonRegio Noordkop

Regio Noordkop live vanaf de Beursvloer

Advertentie:

Regio Noordkop is komende weken tot twee keer toe te vinden op de beursvloeren van zowel de Helderse als de Hollands Kroonse Uitdaging. Die vinden plaats op de woensdagen 15 en 22 maart en de lokale streekomroep is niet alleen deelnemer, maar brengt ook live radio vanaf de beursvloer.

De beursvloer is het jaarlijkse evenement van de Uitdaging waarop zowel bedrijven als tal van maatschappelijke organisaties samenkomen om, met gesloten portemonnee, elkaar te helpen. Regio Noordkop is partner van beide Uitdagingen en als zodanig in het verleden ook al betrokken geweest bij meerdere ‘matches’, zoals een overeenkomst die tijdens de beursvloer wordt gesloten, wordt genoemd. Ook vorig jaar werd vanaf beide evenementen live uitgezonden.

De Helderse Uitdaging organiseert de Beursvloer op woensdag 15 maart in Lyceum aan Zee, tussen 16.00 en 18.00 uur. De Hollands Kroonse Uitdaging is een week later aan de beurt en dan vindt het plaats bij scholengemeenschap Wiringherlant, tussen 19.00 en 21.00 uur.

Regio Noordkop is via de radio te beluisteren via 105.6Mhz (FM), online via regionoordkop.nl, via de gratis Regio Noordkop App en via de aanbieders van digitale radio, waaronder Ziggo, KPN en KabelTex.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button