Den HelderJeugd

Gratis pannenkoeken bij het stoplicht

Advertentie:

Den Helder – Integraal Kindcentrum (IKC) De Optimist in Den Helder viert Nationale Pannenkoekdag met een hartverwarmende actie. In samenwerking met lokale verzorgingshuizen, zetten zij zich in om jong en oud bij elkaar te brengen door de liefde voor pannenkoeken. Op vrijdag 8 maart zullen leerlingen van IKC De Optimist een bezoek brengen aan verzorgingshuis Het Houwinghuis en de Omring locatie Westhoek. In een mooie samenwerking met de bewoners en de kok van de verzorgingshuizen, zullen zij samen pannenkoeken bakken en eten. Deze activiteit is niet alleen een kans voor de kinderen om hun bakvaardigheden te tonen, maar ook een moment van verbinding en plezier met de ouderen.

De viering stopt hier echter niet. De school, gelegen naast de stoplichten aan de Ruyghweg, organiseert een unieke en ludieke actie. Op vrijdag 8 maart tussen 11.00 uur en 13.00 uur, zullen leerlingen van IKC De Optimist bij de stoplichten staan met een grote voorraad pannenkoeken. Elke keer als het licht op rood staat, delen deze enthousiaste leerlingen gratis pannenkoeken uit aan voorbijgangers.

Er is nog meer: voorbijgangers die een pannenkoek ontvangen en een foto van hun pannenkoekmoment delen op sociale media met de tag @ikcdeoptimist, maken kans op een cadeaubon voor een gratis pannenkoek van De Pannenkoekenvallei. Alsof dat nog niet genoeg is, bevat één van de uitgedeelde pannenkoeken een Gouden Ticket. De gelukkige vinder van dit ticket wint ook een cadeaubon voor een gratis pannenkoek van De Pannenkoekenvallei.

Deze actie benadrukt de gemeenschapszin die IKC De Optimist nastreeft en laat zien hoe een simpele pannenkoek mensen samen kan brengen. Het is een prachtig voorbeeld van hoe onderwijs niet alleen binnen de muren van de school plaatsvindt, maar ook een positieve invloed kan hebben op de lokale gemeenschap.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button