Den HelderHollands Kroon

Hoe anderen te helpen tijdens deze coronacrisis?

Noord Holland – In deze coronacrisis hebben ouderen en kwetsbare mensen het zwaar en die kunnen nu wel wat extra hulp gebruiken. Help een ander: in het nieuws hoor je veel over mensen helpen, dan wil je ook graag je steentje bijdragen. Maar waar begin je? Wat als je zelf verkouden bent en je de deur niet uit kunt?

Bij Noordkopvoorelkaar geloven ze dat iedereen iets te bieden heeft, ook op afstand. Denk aan het bellen van ouderen die nu geen bezoek krijgen. Het spelen van een digitaal potje schaken met iemand in quarantaine. Of het langsbrengen van de boodschappen bij de buurvrouw. Zij verzamelen alle vraag en aanbod in de Noordkop op één plek: https://www.noordkopvoorelkaar.nl/coronahulp.

Noordkopvoorelkaar ziet ook dat er in deze tijd vele mooie initiatieven ontstaan. Op Noordkopvoorelkaar kun je zien welke initiatieven er zijn in jouw gemeente. Mis je hier een initiatief? Geef deze dan gerust door via een e-mail naar info@noordkopvoorelkaar.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button