Cultuur/NatuurHollands Kroon

Korte filmpjes Nederlands Kremlin op Youtube

Advertentie:

Winkel – Het Nederlands Kremlin van Ger en Mientje Leegwater is voorlopig gesloten, maar wie wil kan er toch van genieten.

De Kunsttuin is normaal gesproken het hele jaar open voor publiek, er worden rondleidingen gegeven er zijn open dagen en er komen bezoekers uit binnen- en buitenland. De kunsttuin is een stichting en er zijn nu geen inkomsten, maar dit is te overbruggen. “Wat wel zwaar weegt is, dat nu veel mensen worden teleurgesteld”, aldus Ger en Mientje. “Kunst geeft weer hoop!”

Op de website, FB pagina en YouTube zijn 1 minuten filmpjes te bekijken. Ger Leegwater vertelt in 1 minuut over zijn verschillende kunstwerken. Iedere week worden er 2 nieuwe filmpjes geplaatst. Op de website is meer informatie te vinden.

Bekijk hieronder ook de reportage die Regio Noordkop TV onlangs maakte over het Nederlands Kremlin.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button