Den Helder

Meezingen via Facebook

Den Helder – Iedere tweede dinsdag van de maand zingt zangeres Evelien van Leeuwen in School 7 een uur Nederlandstalige liedjes rondom een bepaald thema.

Dit zijn populaire middagen, vooral in trek bij senioren. In verband met de Coronacrisis gaat het meezinguurtje op dinsdag 14 april niet door met publiek. Maar zangeres Evelien van Leeuwen heeft evengoed een mooi programma met bekende liedjes samengesteld.

Ze gaat die van 15.00 tot 16.00 uur zingen in de lege theaterzaal van School 7. Mensen kunnen het live via Facebook volgen en gezellig meedoen vanuit de eigen huiskamer. De Facebookpagina van de bieb is te vinden onder de naam ‘KopGroep Bibliotheken’.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button