Den HelderHollands KroonRegio NoordkopSchagen

Regio Noordkop nu ook via DAB+

Advertentie:

Regio – De twee radiozenders van Regio Noordkop zijn nu ook te ontvangen via DAB+. Nadat vorige week de vergunningen zijn toegekend is dinsdag de technische installatie op orde gebracht en zijn de uitzendingen via digitale radio per direct van start gegaan. Via de zenders van Regio Noordkop zijn op dit moment LOS Radio, Noordkop Radio en Coastline Radio te ontvangen.

De drie omroepen hebben de vergunning ontvangen voor uitzending via DAB+ voor de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon en Schagen. Op dit moment wordt overigens nog op half vermogen uitgezonden, maar dit wordt binnenkort verdubbeld. Afhankelijk van de ervaringen met de huidige ontvangst is het mogelijk dat later dit jaar extra zendinstallaties worden ingeschakeld.

Wie beschikt over DAB+ ontvangstapparatuur (bijvoorbeeld thuis of in de auto) kan de zenders vinden op het digitale kanaal 8C.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button