112Den Helder

Stijging aantal inbraken houdt aan

Den Helder – De gemeente Den Helder meldt dat de stijging van het aantal inbraken aanhoudt. Blijf alert en gebruik de komende periode om ramen, deuren, sloten en verlichting rond het huis nog eens te controleren, eventueel te herstellen of extra te beveiligen.

“Net voor de coronacrisis hebben we in Den Helder een piek gehad van het aantal woninginbraken. Helaas zijn de inbraken ook tijdens de crisis nog niet gestopt”, zo laat de gemeente weten. “De inbraken vinden, verspreid over dag en nacht, plaats over heel de stad.”

Een verdachte situatie in straat of buurt: graag melden. Politie en handhavers letten tijdens hun corona rondes extra op en nemen deze meldingen mee. Informatie, tips of gestolen goederen aangeboden gekregen? Meld het dan via ‘Meld Misdaad Anoniem’: 0800-7000 of via https://www.meldmisdaadanoniem.nl/

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button