Den HelderPolitiek

Visser neemt taken wethouder Keur tijdelijk over (update)

Advertentie:

Den Helder – Wethouder Heleen Keur legt haar werkzaamheden als wethouder per direct tijdelijk neer. Dat meldt de gemeente Den Helder dinsdag aan de gemeenteraad. Aanleiding is het overlijden van haar dochter Janneke (20).

Janneke was al enige tijd ernstig ziek. Er was hoop op herstel, maar de afgelopen dagen werd echter steeds meer duidelijk dat zij niet meer behandeld kan worden. Dinsdag is zij overleden.

“Wij zijn erg geschrokken en verdrietig door dit bericht. Wij wensen wethouder Keur en haar gezin veel kracht en sterkte in deze moeilijke periode”, aldus het college. Wethouder Keur is verantwoordelijk voor onder andere Ruimtelijke Ordening, Wonen, Regionale samenwerking, Cultuur en Erfgoed, Willemsoord, Verkeer en Vervoer, Toerisme, Recreatie en citymarketing en Landbouw.

Haar portefeuille wordt de komende tijd waargenomen door wethouder Kees Visser.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

Wellicht ook interessant

Back to top button