Cultuur/NatuurKop van Noord-Holland

Digitale bijeenkomst Mantelzorgcentrum over verhuizen naar een zorginstelling

Den Helder – Verhuizing naar een zorginstelling is ingrijpend, niet alleen voor de persoon in kwestie, maar ook voor de mantelzorgers. Om mantelzorgers te helpen organiseert het Mantelzorgcentrum op 19 april een digitale bijeenkomst over dit onderwerp. De bijeenkomst gaat in op praktische zaken als ‘welk postadres gebruikt mijn naaste na verhuizing’ en ‘wat te doen met de rolstoel’, maar ook financiële en juridische zaken komen aan bod.

Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord, actief van de gemeente Den Helder tot aan Alkmaar. Het Mantelzorgcentrum is de gids voor mantelzorgers tijdens hun mantelzorgreis zodat zij hun energie en balans versterken, behouden of terugkrijgen.

De bijeenkomst is digitaal en vindt plaats op 19 april om 19:00. Aanmelden kan via info@mantelzorgcentrum.nl, op dat adres kunnen mensen ook vooraf hun vragen insturen.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button