Cultuur/NatuurUitgaan

Feelin’ Good treedt op in de Keesschuur

Anna Paulowna – Uiteenlopend repertoire gegarandeerd tijdens het optreden van de band Feelin’ Good aanstaande 17 april in de Keesschuur te Anna Paulowna. Plezier en ongedwongenheid staan voorop bij de musici. Van de jaren ’30 tot en met hedendaagse muziek van verschillende stijlen. De bandleden hebben allen een jarenlange ervaring in vele muziekstijlen en in deze band hebben zij elkaar gevonden.

Zondag 17 april speelt de band FEELIN’ GOOD in de Keesschuur, aanvang 14.00 uur. Op deze zondag van de bloemendagen is er ook een expositie te bewonderen van de cursisten van Elly Doolaard en de cursisten van de abstracte lessen van Annette Hoeksema. De expositie heeft het thema FEEST.

Toegang voor het concert is vrij. De dank-je-wel-bus hangt bij de uitgang. Adres Keesschuur: Middenweg 9b, Anna Paulowna. Verzoek om te parkeren bij de begraafplaats, op 5 minuten lopen.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button