Den Helder

Opbrengst kalender Rotary Den Helder naar twee goede doelen

Adverentie

Den Helder – De Rotary Club Den Helder brengt ieder jaar een fotokalender uit met foto’s van Ida Woort. De netto opbrengst van de verkoop gaat naar goede doelen uit Den Helder. Dit jaar krijgen vogelasiel De Paddestoel en het Blijf van Mijn Lijf huis allebei een cheque van vijftienhonderd euro.

“Ook dit jaar is het ons, met medewerking van diverse Helderse ondernemers, weer gelukt om alle kalenders te verkopen en dat heeft geresulteerd in een mooie opbrengst voor de beide Goede Doelen”, vertelt Ineke Meijer, lid van de Rotary Club. Beide doelen hebben al een project op het oog. Het Blijf van mijn Lijf huis gaat het geld investeren in de kinderen die in het huis verblijven. Het vogelasiel gaat nieuwe egelkasten aanschaffen.

De Rotary is inmiddels bezig met het volgende project: een actie voor Oekraïne. Er zijn tassen met bloembollen en planten te koop voor €25,-. “De tassen zijn gratis aan ons ter beschikking gesteld door de Kapiteyn Group zodat de gehele opbrengst van deze actie ten goede komt aan de bevolking van de Oekraïne. Door onze nauwe contacten met een Rotary Club in het westen van de Oekraïne weten we zeker dat het geld goed besteed wordt”, zegt voorzitter Peter van den Berg.

De tassen zijn te bestellen via het mailadres rotarydenhelder@gmail.com.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button