Noord-HollandPolitiek

Provincie organiseert cursus ‘Politiek actief’

Advertentie:

Noord-Holland – De provincie Noord-Holland organiseert een cursus waarmee mensen kunnen kennismaken met de provinciepolitiek. De training ‘Politiek actief’ gaat op 18 mei van start.

De vijfdaagse cursus leert mensen uit Noord-Holland de werkzaamheden van een Statenlid. In de trainingen gaan deelnemers in op hoe provinciebestuur en politiek werken en hoe je politiek actief kunt zijn. De cursus is een goede voorbereiding in de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van maart 2023. Politieke partijen zoeken dan mensen die politiek actief willen worden. De curus laat deelnemers kennismaken met de mogelijkheden en is bedoeld voor mensen die weinig kennis over de provinciale staten en nog geen politieke ervaring hebben.

Een vooropleiding is niet nodig. Maximaal 30 deelnemers kunnen zich nu aanmelden. De locatie voor de trainingen is het Provinciehuis, Dreef 3, 2012 HR Haarlem. De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button