Hollands KroonPolitiek

Fractievergaderingen Hollands Kroon

Advertentie:

Wieringerwerf / Wieringerwaard – Zowel de fractie van LADA & Anders als de fractie van GroenLinks houdt op maandag 17 april een openbaar fractieoverleg. GroenLinks vergadert in Zorgboerderij Dijkgatshoeve te Wieringerwerf. LADA & Anders houdt haar vergadering in Wieringerwaard in dorpshuis De Oude School.

Op de agenda van de fractievergaderingen staat de raadsvergadering van 20 april aanstaande. Dan vergadert de gemeenteraad onder andere over de jachthaven Marina bij Den Oever en een gedragscode voor raadsleden. Daarnaast kunnen belangstellenden zelf onderwerpen inbrengen.

De vergadering van GroenLinks begint om 19.30. Mensen die willen inspreken worden gevraagd zich vooraf te melden via groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl. LADA & Anders vergadert vanaf 20.00. Aanmelden kan bij fractiesecretaris Peter Couwenhoven via 06-25311671 of fractielada@lada.nu.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button