Uitgaan

Voorjaarsconcert Breez’Harmony

Advertentie:

Breezand – Breez’ Harmony presenteert haar jaarlijkse voorjaarsconcert op zaterdag 15 april. Het zal een reis om de wereld worden waar verschillende landen de revue passeren. Deze avond zal een gevarieerd programma te beluisteren zijn met een bezoek aan Griekenland met het nummer Zorba de Griek of terugblikken naar de zomervakantie met Viva La France.

Net als andere jaren zal ook het leerlingenorkest Breezy optreden. Dit orkest bestaat uit leerlingen van de muziekverenigingen die net gestart zijn of al een tijdje les hebben en samen spelen. Het plezier van het samen muziek maken straalt van deze groep af.

Prijzen en Locatie
Tijdens de pauze is er een verloting met prijzen die door de lokale middenstand beschikbaar zijn gesteld. De entreeprijs is € 7,50. Donateurs krijgen een persoonlijke uitnodiging met gratis toegang voor 2 personen. De presentatie van de avond is in handen van Marco Mosk. De aanvang is 20.00, zaal open 19.30. De locatie is de Samenvaartkerk, Molenvaart 421 Breezand.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button