Sport

Bijna dubbele cijfers voor DWOW

Advertentie:

Wieringerwerf – De veldvrouwen van DWOW versloegen WSV ’30 met 9-0 in de tweede klasse KNVB. Met nog vier wedstrijden te gaan staat het kampioenschap voor de deur.

Door deze indrukwekkende winst op WSV ’30 is het team weer koploper. De eerste helft ging nog gelijk op. DWOW kwam op 1-0 door Noa Hulzebos. Via een indraaiende corner van Fleur van der Giessen werd het 2-0. Een prachtig doelpunt. De tegenstander knalde daarna twee keer op de lat, en daar kwam de thuisploeg goed mee weg.

Na de rust een oppermachtig DWOW. Mooie aanvallen brachten de dames al snel op 6-0. De ene goal was nog mooier dan de ander. De laatste twintig minuten waren slordig, waardoor de dubbele cijfers net niet gehaald werden. Een topwedstrijd van dit sterke en talentvolle team. Vier keer scoorde Hulzebos, één keer Daphne Schipper, één keer Aisha Bleeker, twee keer Kyrza Noor en nog één keer Fleur van Velzen. Nog vier finales voor het kampioenschap. De volgende tegenstander is op zondag 14 april uit tegen Sporting ’70.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button