Uitgaan

De Texelse Chansonniéres treden op in de Keesschuur

Advertentie:

Anna Paulowna – ”De Texelse Chansonniéres” komen naar de Keesschuur in Anna Paulowna. Zij zingen sinds 2017 samen in “Artex Kunsten en -Muziekschool” op Texel, Franse Chansons onder de bezielende leiding van Claudia Reij: dirigent, arrangeur en pianobegeleiding.

Het is een afwisselend repertoire, bestaande uit diverse solo’s en koorstukken. Elk jaar worden er nieuwe Franse juweeltjes aan het repertoire toegevoegd: “Non, non rien a changé” van de Poppys, “Je t’aime” van Lara Fabian, “Je veux” van Zaz ontbreekt niet, en natuurlijk ook bekende chansons van Charles Aznavour, Edith Piaf en Michel le Grand.

Met lyrische begeleiding op de piano van Elisabeth Waverijn, de sonore bas van Lucas Tijssen en de swingende toetsenist Michiel Pam. Het wordt een feestje van “Joie de Vivre”. De aanvang van het optreden is om 14.00 uur en het atelier is open om 13.00 uur. Het evenement vindt plaats in de Keesschuur aan de Middenweg 9b te Anna Paulowna.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Wellicht ook interessant

Back to top button