Sport

Helderse jongedame geselecteerd voor Nederland Onder 18

Advertentie:

Den Helder – Na een druk jaar met selectietrainingen en oefenwedstrijden kwam afgelopen vrijdag het verlossende woord voor Amber Viskil. Ze is één van de geselecteerden voor het team NLu18.

De 17-jarige Helderse is druk bezig met haar dromen in de rugbysport. Naast haar havo-opleiding traint ze bij de Rugbyacademie Noordwest en bij haar eigen club Den Helder. Haar wedstrijden speelt ze dit seizoen bij het coltsteam Noordwest.

Het was nog even spannend voor Amber. In januari raakte zij geblesseerd aan haar enkel. Hierdoor stond ze een periode bij de selectietrainingen aan de zijkant. Toch waren de trainers al overtuigd van haar kunnen door haar eerdere optreden. Haar eerste interland zal op 1 juni zijn tegen onze zuiderburen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. Kijk, dit is nou weer leuk nieuws. Een dame uit Den Helder die is geselecteerd voor NL U18 en op 1 juni haar eerste interland zal spelen. Succes hoor!!

Wellicht ook interessant

Back to top button