Den Helder

Informatiekraam voor digitale ondersteuning in het ziekenhuis

Advertentie:

Den Helder – De digitale ontwikkelingen in de zorg gaan razendsnel en dat kan best ingewikkeld zijn. Noordwest en Bibliotheek Kennemerwaard helpen bezoekers hoe zij ondersteuning kunt krijgen in de digitale wereld en hoe zij bijvoorbeeld onderzoeksuitslagen zelf kunnen inzien in Mijn Noordwest.

Op woensdag 24 april van 10:00 tot 13:00 uur kunnen geïnteresseerden terecht naar de kraam voor digitale ondersteuning om hen van alle informatie en ondersteuningsmogelijkheden te voorzien. De kraam is te vinden in de centrale hal, Noordwest Ziekenhuisgroep locatie Den Helder.

Bibliotheken organiseren regelmatig cursussen en inloopspreekuren voor ondersteuning bij digitale zaken. Denk bijvoorbeeld aan: het werken met een computer, tablet of smartphone, het gebruik van DigiD (aanvragen en/of inloggen), zoeken naar betrouwbare informatie op internet en het regelen van gezondheidszaken via internet.

Patiëntenservice Noordwest
Patiënten van Noordwest kunnen bij de patiëntenservice terecht voor vragen over de digitale zorg, waaronder het patiënten portaal Mijn Noordwest, maar ook om bijvoorbeeld een videoconsult te oefenen.

De kraam is tot stand gekomen uit een samenwerking voor digitale ondersteuning, met huisartsenorganisaties HONK en HKN, Bibliotheek Kennemerwaard en KopGroep Bibliotheken.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

1 reactie

  1. “Op woensdag 24 april van 10:00 tot 13:00 uur kunnen geïnteresseerden terecht naar de kraam voor digitale ondersteuning hen u van alle informatie en ondersteuningsmogelijkheden te voorzien.”

    Het staat er een beetje krom, maar toch goed bedoeld.

Wellicht ook interessant

Back to top button