Sport

Open training bij Professioneel Trainen

Advertentie:

Anna Paulowna – Geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen aan drie korte beweegsessies en een presentatie om kennis te maken met wat Professioneel Trainen te bieden heeft. Tijdens deze sessies, speciaal ontworpen voor mensen vanaf 50 jaar, zijn fysiotherapeute Bianca en leefstijlcoach/diëtiste Bojoura aanwezig om de oefeningen aan te passen aan de behoeftes en om informatie te verstrekken over voeding en leefstijl.

Tijdens deze dag stelt de organisatie een splinternieuwe Smartfloor ter beschikking dankzij een samenwerking tussen de gemeente Hollands Kroon, de LSBO, Team Sportservice Noordkop, lokale fysiotherapeuten en sportaanbieders. Op deze zes meter lange mat kan de loopbalans van gebruikers gemeten worden en wordt duidelijk of er sprake is van een valrisico. Ook bieden hebben deelnemers de mogelijkheid om deel te nemen aan een ‘In Balans’ cursus.

De training vindt plaats 13 april op De Lange Ring 10 in Anna Paulowna van 14:00 uur tot 17:00 uur. Personen die graag mee willen doen kunnen zich aanmelden via een mail naar beweegplezier10@gmail.com of telefonisch via 0653198275.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Wellicht ook interessant

Back to top button