Uitgaan

Roon Staal in Julianadorp tijdens zijn Lente Tour

Advertentie:

Julianadorp – Zanger en pianist Roon Staal komt in zijn nieuwe Lente Tour naar Julianadorp. Met zijn tenorstem en melodieuze pianospel speelt Roon bekende cover songs op authentieke wijze en eigen werken, zowel in het Engels als Nederlands.

Tijdens de concerten brengt hij zowel eigen, originele werken zoals Promise, The Garden Of Light en Malawiaans Gebed ten gehore als bekende covers zoals Help Me Through The Night, I Have A Dream (Abba), Sound Of Silence, Bridge Over Troubled Water (Simon&Garfunkel), Sailing (Rod Stewart) en Stay With Me ‘Till The Morning.

Als kind stond Staal al op de theater planken en in tv-studio’s met artiesten als John Kraaijkamp sr., Ruth Jacott, Ron Brandsteder en Ernst Daniël Smit. In de hit-musical Les Miserables speelde hij de kinderrol Gavroche in het Carré Theater en als jonge twintiger nam hij de titelrol in de rockopera ‘Tommy’ op zich met lovende kritieken ten gevolg.

Solo
In de musical Rembrandt speelde hij even later naast Henk Poort als zoon Titus van Rijn en met Chantal Janzen en Freek Bartels gaf hij in 2010 gestalte aan het verhaal van de Hollandse musical Petticoat waarmee hij de grotere theaters aandeed. Met name daarna trad Roon ook veel op in het buitenland met zijn solo werk terwijl hij in Nederland nu zo’n vier tours per jaar volbrengt.

Het concert vindt plaats op zondag 28 april in de Ontmoetingskerk. De aanvangstijd is 16.00 uur. Alle informatie over dit concert kunt u vinden op de website. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-15403125.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Wellicht ook interessant

Back to top button