Hollands Kroon

Hippolytushoef krijgt een geldmaat

Hippolytushoef – De geldautomaat bij het voormalige Rabobankkantoor aan de Beatrixlaan, die op vrijdag 3 april het doelwit was van een plofkraak, komt daar niet terug. Er staat nu nog één geldautomaat van de ABN AMRO bank op ’t Hoekje. Te zijner tijd blijft er ook in Hippolytushoef maar één geldautomaat beschikbaar.

Dit zal dan een nieuwe worden, een zogenaamde geelgekleurde geldmaat die van alle banken is. Waar en wanneer deze komt is nog niet bekend, aldus persvoorlichter Margo van Wijgerden van de Rabobank. Door de coronacrisis heeft ook dit vertraging opgelopen.

Het kan op dezelfde plek zijn, maar ook andere locaties worden nog onderzocht. Het vroegere gebouw van de Rabobank, waar de plofkraak plaatsvond, wordt momenteel hersteld. Hier komt een huisartsenpraktijk in.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button