112

Aanrijding Verkeerstorenweg leidt tot veel vertraging

Adverentie

Den Helder – Op de kruising Verkeerstorenweg – N99 bij het Kooypunt vond donderdagmiddag 6 mei een aanrijding plaats. Twee auto’s dachten dat ze konden doorrijden, dit bleek niet het geval waardoor een aanrijding niet meer te voorkomen was.

Door de grote klap waren beide auto’s niet meer rijdbaar. De N99 richting Breezand, de N250 richting Den Helder en de N9 richting Julianadorp waren door het voorval niet meer toegankelijk.

Al het verkeer werd via de parallelwegen geleid, wat tot een grote opstopping leidde. Nadat een berger beide auto’s had verplaatst, kwam het verkeer weer op gang. Niemand raakte gewond.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button