Op kosten van de gemeente een weekje op vakantie

Den Helder – Kinderen wonend in de gemeente Den Helder kunnen deze zomer zomaar een weekje weg samen met hun ouders. De gemeente Den Helder maakt, samen met Stichting Weekje Weg, vakantieweken mogelijk voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar, die rond moeten komen van een minimum inkomen en samen op één adres wonen in de gemeente Den Helder. Op dit moment gaat de gemeente er vanuit dat deze vakanties door kunnen gaan.

Deze vakanties vinden plaats op “Heidepark Veluwsch Karakter” in Vierhouten in de week van 23 juli tot 30 juli 2021 en 6 augustus tot 13 augustus. De deelnemers worden op een centrale plaats in de gemeente opgehaald met een touringcar die het hele gezin naar Vierhouten brengt. De bus brengt de vakantiegangers een week later weer terug. Tijdens de vakantie logeert ieder gezin in een eigen stacaravan of blokhut.

Zijn de kinderen niet ouder dan twaalf jaar? Neem dan vóór 21 mei contact op met team bijzondere bijstand via bijzonderebijstand@denhelder.nl

Mobiele versie afsluiten