Den Helder

Werkzaamheden Parallelweg en Brakkeveldweg

Advertentie:

Den Helder – Namens de gemeente Den Helder gaat aannemer D. van der Steen maandag 10 mei tot en met vrijdag 21 mei aan de Parallelweg werken. Het asfalt is versleten en aan vervanging toe. De werkzaamheden zijn overdag tussen 7.00 en 16.00.

De parallelweg wordt twee weken lang volledig afgesloten voor verkeer. Bewoners van de Basstraat rijden uit via de Sluisdijkstraat en, als het noodzakelijk is, via het fietspad langs de Parallelweg. Op de achterkant van deze brief vindt u een tekening van de situatie.

Doordeweeks wordt het winkelgebied bevoorraad via de Beatrixstraat. Op zaterdag komt een éénrichtingsroute. Expeditie verkeer rijdt het centrum in via Sluisdijkstraat/Langestraat en rijdt uit via de Gravestraat.

De bussen rijden tijdelijk om via de Beatrixstraat. Op zaterdag, als er markt is, rijdt de bus een andere omleiding. Er vervallen geen haltes. Kijk voor actuele reisinformatie op www.9292ov.nl.

Naast de Parallelweg worden 19, 20 en 21 mei de klinkervakken op de Brakkeveldweg voorzien van asfalt. Het betreft de klinkervakken ter hoogte van het Liniepad en de Dahliastraat.

De werkzaamheden worden in drie dagen uitgevoerd.
Woensdag: Opbreken klinkers en op hoogte brengen putkoppen
Donderdag: Aanbrengen asfalt onderlaag en tussenlaag
Vrijdag tot 18:00: Aanbrengen asfalt deklaag en markering

Deze werkzaamheden zijn afhankelijk van het weer. Bij slecht weer worden de werkzaamheden uitgesteld en opnieuw ingepland. Tijdens de werkzaamheden zijn op beide dagen de woningen, bedrijven en gebouwen beperkt bereikbaar met de auto. Te voet en op de fiets kunt u altijd bij uw woning komen. De weg wordt afgesloten voor doorgaand verkeer.

Hoewel overlast niet is te voorkomen zal de aannemer uiterste best doen deze tot een minimum te beperken. De omleiding voor gemotoriseerd verkeer gaat via de Texelstroomlaan – Waddenzeestraat – Marsdiepstraat – Middenweg – Sportlaan. Fietsers ondervinden geen overlast van de werkzaamheden.

Tijdens de werkzaamheden wordt verzocht geen voertuigen te parkeren langs de Brakkeveldweg tussen het Liniepad en de Dahliastraat. Zo worden eventuele schades voorkomen en heeft de aannemer genoeg werkruimte.

Meer informatie
Parallelweg: Sophie Drescher, via e-mail sophie@dvandersteenbv.nl of bel 0614310359.
Brakkeveldweg: Cees Reijne, bel 0651496255

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button