Hollands Kroon

Match ICT vanaf Morgen en Tennisclub Hippo

Advertentie:

Hollands Kroon – Tennisclub Hippo deed goede zaken op de Beursvloer Hollands Kroon. Zij matchten met ICT vanaf Morgen. Deze social enterprise helpt de Hollands Kroonse Uitdaging regelmatig met een vraag op ICT-gebied. Als tegenprestatie had Tamara Krikke van TC Hippo een zak Wieringer Jodekoeken meegenomen. Op de foto overhandigt zij deze aan Kim Bakkum, die op haar beurt de laptop aanbiedt.

ICT vanaf Morgen kan ook geholpen worden. En wel door het doneren van (bijna) goed werkende laptops, die niet al te oud zijn. Deze worden dan weer als nieuw gemaakt en aangeboden op ictvanafmorgen.nl/winkel/. Voor de vragen van verenigingen en stichtingen wordt 10% gereserveerd. Zo kan er af en toe één blij gemaakt worden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button