Hollands KroonMaritiem

Open dag bij KNRM Den Oever

Den Oever – De KNRM houdt zaterdag 13 mei van 10.00 tot 16.00 uur aan de Sluiskolkkade een open dag waarbij u alles te weten kunt komen over de werkzaamheden van de vrijwilligers.

Voor de innerlijke mens is er koffie, koek, fris en wordt er continu een video gedraaid over het reddingswerk. Ook zijn er allerlei attributen te koop waarvan de opbrengst ten goede komt aan de KNRM.

Verder kunt u een kijkje nemen in het boothuis en is er de mogelijkheid om mee te varen met de Johanna Margareta. Voor het meevaren moet u wel donateur zijn. Natuurlijk is er deze dag de mogelijkheid om ter plaatse voor een klein bedrag per jaar donateur te worden.

Als er tijdens Reddingbootdag een noodoproep binnenkomt bij een van de reddingstations, komen zij direct in actie. Op dat moment moet de vaartocht worden afgebroken of uitgesteld. Onze vrijwillige redders zijn 24/7 oproepbaar voor noodgevallen.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button