Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon vervangt 45 bomen aan Molenweg in Wieringerwaard

Advertentie:

Wieringerwaard – Stoop Groenvoorziening gaat op maandag 13 en dinsdag 14 mei in opdracht van de gemeente Hollands Kroon 45 bomen verwijderen langs de Molenweg in Wieringerwaard. Het gaat om het gedeelte tussen de Noord-Zijperweg en de Patrijzenlaan. In 2025 worden hier nieuwe bomen geplant.

Omdat de bomen die worden verwijderd scheef staan en langzaam zakken richting de naastgelegen sloot, ontstaan er scheuren in het wegdek. Om te zorgen dat de weg niet nog slechter wordt en mogelijk leidt tot gevaarlijke situaties, worden de bomen eerder verwijderd. In 2025 staat namelijk de herinrichting van de Molenweg op de planning. Voor deze herinrichting moeten de bomen verwijderd worden en komt er een nieuwe damwand langs de sloot, zodat er straks weer nieuwe bomen worden geplaatst. De bomen worden nu dus eerder verwijderd.

Tijdens de werkzaamheden is de Molenweg gewoon bereikbaar.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button