112

Stomdronken Nieuwedieper mishandelt vrouw in bijzijn politie

Advertentie:

Den Helder – De politie van Den Helder heeft dinsdagmiddag een man aangehouden die in hun bijzijn een vrouw mishandelde. Rond 16.30 uur kwam de melding dat een vrouw zou worden mishandeld door een man op de Jan in ’t Veltstraat. Bij de woning waar zij in gegaan waren spraken agenten de man en de vrouw.

“De man ontkende in eerste instantie, maar tot onze verbazing, en wij zijn heel wat gewend, begon hij haar in ons bijzijn weer te mishandelen”, meldt de politie via Facebook. De 36-jarige man werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hij was dusdanig dronken dat het ademanalyse een uitslag gaf die zelfs agenten niet vaak zien: 1050 ug/l. Ter vergelijking naar het verkeer: Vanaf 90 u/l of 220 ug/l is rijden verboden en volgt bij betrapt worden een boete.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button