Den HelderVideo

Video: Perfect vermaak tijdens meivakantie op de stormbaan

Advertentie:

Julianadorp – Springen, glijden, klimmen, vallen en weer opstaan. Op de velden van voetbalclub JVC in Julianadorp was dinsdag de hele dag een stormbaan-evenement voor kinderen van de basisscholen in het dorp. Het evenement maakt deel uit van de actie “Het beste idee van Julianadorp”, waarbij leerlingen van het Junior College werden uitgedaagd om creatieve oplossingen te bedenken voor de leefbaarheid van het dorp.

De actie “Het beste idee van Julianadorp” wordt ondersteund door het wijkplatform Julianadorp, dat een bedrag van tienduizend euro beschikbaar heeft gesteld voor kleinschalige projecten gericht op de jeugd. Die jeugd heeft dit evenement dus helemaal zelf georganiseerd.

Meer dan 300 kinderen uit het hele dorp zijn op de stormbaan afgekomen. Dat zijn meer dan de 250 bezoekers waar de organisatie van te voren op had gehoopt. Maar volgens de bezoekende kinderen zelf is het helemaal niet zo gek dat het zo druk is.

Toon meer

Calvin Vliegen

Calvin Vliegen is sinds november 2023 als videoverslaggever/editor werkzaam bij Regio Noordkop. Calvin is bereikbaar via calvin@regionoordkop.nl of telefonisch via 06-27656370.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button