Uitgaan

Volop activiteiten bij Noorderhavenloop op 12 mei

Advertentie:

Julianadorp – Atletiekvereniging Noordkop, wandelvereniging Sportlust, Rotary Club Den Helder en ’s Heeren Loo – woonzorgpark Noorderhaven hebben de koppen weer bij elkaar gestoken voor de organisatie van de tweede editie van de Noorderhavenloop. De Noorderhavenloop staat gepland op 12 mei.

De organisatie heeft prachtige routes uitgezet op het terrein van Noorderhaven, variërend van één tot veertien kilometer. Hardlopen, wandelen of op een andere manier bewegen: iedereen kan meedoen. Onderstaand het programma van de Noorderhavenloop.

09.00 uur: start veertien kilometer wandeling
10.00 uur: start vier en acht kilometer sportief wandelen
11.00 uur: start één kilometer Moeder&kind- en gezelligheidsloop
11.30 uur: start tien kilometer run wedstrijd
11.40 uur: start één kilometer kidsrun 10 t/m 12 jaar wedstrijd
12.00 uur: start vijf kilometer run wedstrijd
13.30 uur: einde programma

De start- en finishlocatie is voor hoofdgebouw ‘Het Blok’ van woonzorgpark Noorderhaven, gevestigd aan Eikenhout 310, 1787 RA Julianadorp.

Gezelligheidsloop
De gezelligheidsloop is voor iedereen. De ‘loop’ hoeft niet letterlijk opgevat te worden. Over de afstand van één kilometer mogen deelnemers naast de benenwagen ook meedoen met een ander vervoersmiddel zoals een skelter, (duo)fiets, driewieler, step, rolstoel, ligprothese en rollator. Alles kan en mag zodat iedereen in beweging komt. De deelname in deze categorie is gratis.

Juist omdat het evenement op Moederdag wordt georganiseerd, wordt het een bijzondere dag voor moeders èn kinderen. Speciaal voor moeders, iedereen die zich moeder voelt of de rol van moeder op zich neemt en hun kinderen zijn van harte welkom tijdens de gezelligheidsloop.

Speelveld en foodtrucks
Ook supporters zijn van harte welkom. De deelnemers kunnen de support goed gebruiken. Op het grasveld voor Het Blok komt een speelveld met luchtkussens en voor de lekkere trek kun je terecht bij de foodtrucs. 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button