112

Vermiste kinderen snel weer gevonden

Julianadorp – Een zoekactie naar twee vermiste kinderen kon zondagmiddag met succes worden beëindigd. De Duitse Syl (6) en Levi (7) waren aan de wandel gegaan vanaf strandslag De Zandloper, waar ze op een camping verblijven. De Marechaussee heeft ze weer teruggevonden tussen Juliana en de Drooghe Weert. Ze hadden een duinwandeling gemaakt.

Aan de zoekactie werd meegedaan door de Marechaussee, maar ook door de politie, KNRM en Reddingsbrigade. De kustwacht hield het vliegtuig achter de hand. Via Burgernet werden vrijwillige zoekers op de hoogte gebracht. De jongens zijn door een terreinwagen van de Marechaussee teruggebracht naar de camping en herenigd met de ouders.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button